Gezamenlijke culturele activiteiten in de herfstvakantie

1 oktober 2018

In de herfstvakantie is er voor kinderen van alles te doen in Oss. De culturele instellingen hebben een leuk gezamenlijk aanbod gemaakt met workshops, films en voorstellingen. Haal de folder vanaf 3 oktober of kijk op de website www.stadsarchiefoss.nl bij Activiteiten.

Van maandag 15 oktober tot en met donderdag 18 oktober zijn er elke dag meerdere culturele activiteiten. Het aanbod is bedoeld voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar.


* De Groene Engel vertoont in de ochtend films van het Cinekid Festival.

* Het Stadsarchief organiseert de stadsspeurtocht ‘De Buit van de Bende’.

* Bij Museum Jan Cunen is een workshop met een echte archeoloog, bij de nieuwe tentoonstelling ‘Bagger’. * In de Bibliotheek kun je een bijzondere foto laten maken voor een ‘green screen’.

 *De Volksuniversiteit laat eenmalig een Escaperoom bouwen voor kinderen die van avontuur en puzzelen houden.

* In Marag, onderdeel van Theater De Lievekamp, speelt Poppentheater Ronzebons voor de kleintjes ‘Het lieve vitaminesp(r)ookje’.

* Muzelinck heeft een hele dag workshops georganiseerd, variërend van leren vloggen tot zingen, graffiti spuiten en muziek maken.


De activiteiten variëren in prijs en aantal deelnemers en zijn te reserveren bij de instelling die het organiseert. Voor sommige activiteiten geldt een inschrijftermijn of een minimaal of maximaal aantal deelnemers. Deze details zijn te vinden in de folder en op de website van het Stadsarchief.


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.