Nieuwe editie magazine Toeristisch Langstraat is uit!

22 april 2018

De uitgave voor 2018-2019 staat weer boordevol praktische informatie en leuke tips voor een kort of lang verblijf in De Langstraat. Binnen de thema's Design & Ambacht, Beleving & Vermaak en Natuur & Cultuurhistorie komen bijzondere parels aan bod. Maar er is meer: een special over food, een toeristisch ABC met allerlei interessante adressen, een overzichtskaart met attractieve plekken en een evenementenpagina.


Verspreiding

Het blad telt dit jaar maar liefst 68 pagina's en verschijnt in een oplage van 16.000 stuks. Het wordt breed verspreid via de adverteerders, de toeristische bureaus, de vier gemeenten en vele recreatieve ondernemers in en rondom het gebied De Langstraat. Via het platform ISSUU is het blad digitaal te lezen:

https://issuu.com/2dstudioinvorm/docs/toeristisch_langstraat_2018-2019.


Samenwerking

Dongen, Heusden, Loon op Zand en Waalwijk trekken samen op in de gebiedspromotie van De Langstraat. Met als doel: inwoners en recreanten verleiden tot een bezoek en hen te laten betoveren. Het magazine, een initiatief van de toeristische bureaus en gemeenten in De Langstraat, is een

voorbeeld van deze samenwerking.


Het magazine ‘Toeristisch Langstraat 2018-2019’ is tot stand gekomen door financiële bijdragen van de initiatiefnemers en advertenties. '2d studio in vorm' uit Kaatsheuvel heeft de vormgeving en de advertentiewerving verzorgd. Belangstellenden kunnen een gratis exemplaar ophalen bij de toeristische bureaus in Dongen, Kaatsheuvel, Waalwijk en Heusden.


Foto-onderschrift:

Woensdag 18 april jl. werd de nieuwe editie van magazine Toeristisch Langstraat gepresenteerd bij Stadsbrouwerij Crispijn in Waalwijk. De wethouders Recreatie en Toerisme uit het gebied kregen een eerste exemplaar het gratis tijdschrift aangeboden. Op de foto van links naar rechts: Eric Daandels (Waalwijk), Thom Blankers (Heusden), Kees Grootswagers (Loon op Zand) en Bea van Beers (Dongen).

 


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.