Speciaal concert Koninklijke Luchtmacht

15 mei 2019

De Commandant vliegbasis Volkel, kolonel-vlieger Rob van den Heuvel, biedt omwonenden van de vliegbasis een speciaal concert van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht aan.


Het concert wordt gegeven op woensdagavond 5 juni in Theater Markant Uden. Het is zes jaar geleden dat de Luchtmachtdagen op vliegbasis Volkel plaatsvonden. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni aanstaande zijn de Luchtmachtdagen 2019 op vliegbasis Volkel een feit. Ook dit jaar worden tijdens dit evenement veel bezoekers verwacht. In samenwerking met gemeente, politie, dorpsraden en verenigingen zijn inmiddels afspraken gemaakt op het gebied van verkeersstromen en parkeervoorzieningen rond de vliegbasis. Daarnaast zullen de vliegbewegingen afwijken van het reguliere vliegprogramma. Eén en ander zal voor omwonenden van de vliegbasis niet onopgemerkt blijven. De Koninklijke Luchtmacht is zich terdege bewust van de invloed die dit evenement heeft op de woonomgeving en streeft ernaar om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Als dank voor het begrip voor deze situatie wordt een swingend concert aangeboden aan u als omwonende.


U bent op woensdag 5 juni aanstaande vanaf 19.15 uur van harte welkom in Theater Markant Uden. De meer dan 600 gratis toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij huisdierenpension Mon Ami in Volkel, tuincentrum De Zwaan in Odiliapeel, bij de VVV/UITpunt in Veghel en bij de infobalie van Markant Uden. De infobalie van
Markant Uden is, op zondag na, dagelijks geopend van 13.00 tot 17.00 uur en een uur voor de voorstelling. Omdat dit concert bedoeld is voor u als omwonende wordt u, bij het afhalen van de kaarten, vriendelijk verzocht om o.a. uw naam, adres en e-mailadres te vermelden (maximum uitgifte van 4 concertkaarten per adres).


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.