Over ons


UITpuntBrabant is een netwerk van UITpunten in Noord-Brabant. 


Bij UitpuntBrabant vind je een zo compleet mogelijk en actueel overzicht van alle activiteiten op het gebied van kunst, cultuur en uitgaan in de gemeenten Oss, Breda, Waalwijk, Veghel, Bergen op Zoom, Dongen en Roosendaal & Moerdijk. De websites zijn bedoeld voor zowel publiek als organisatoren van activiteiten en worden samengesteld door medewerkers van de Bibliotheek.


Naast het publiek is het culturele veld een belangrijke doelgroep. De websites worden nadrukkelijk niet alleen vóór, maar ook in samenwerking mét organisatoren, verenigingen en instellingen gemaakt. Iedereen kan KOSTELOOS informatie over activiteiten en evenementen in de agenda laten plaatsen.


UITgaan

Wil je een avondje uit, maar je weet niet goed waar naartoe? Maak je graag wandelingen onder leiding van een gids? Ben je geïnteresseerd in lezingen over cultuurgeschiedenis? Op de sites van de UITpunten vind je meer informatie over deze en nog veel meer activiteiten en evenementen.

Aanleveren evenementen voor de websites
Organiseer je zelf een activiteit of evenement? Geef het aan ons door. Via de website van het UITpunt bij jou in de buurt.Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.